Productinfo

Shia & Silk 

Oogmaskers: Deze maskers zijn goed voor een mooie huid rondom de ogen. Voeg aan 2 oogmaskers 15 ml. rozenhydrolaat toe, als de oogmaskers gel gaat vormen zijn ze klaar voor gebruik. Verwarm eventueel het oogmasker voor gebruik. Breng oogserum of balsem aan rondom de ogen voor gebruik.

Gezichtsmasker: Voor een stralende huid en jonge huid. Voeg 150 ml. water of rozenhydrolaat toe aan het gezichtsmasker. Als het masker gel gaat vormen (na 15 minuten) is het masker klaar voor gebruik. Verwarm het masker voor aanbrengen. Breng een huidserum of balsem eerst aan op de huid voor het masker te gebruiken. 

Massage stempels: Voor luxe, ontspanning en een bijzondere ervaring voor de huid.
Voog 20 ml. rozenhydrolaat toe aan de stempels. Als ze gel gaan vormen zijn ze klaar voor gebruik. Maak de stempels warm voor gebruik.
Gebruik voor verwarmen een Orb, of chocolade fondue verwarmer.
Breng een massageolie aan voor deze heerlijke stempel massage met warme gel. 

Verder zijn er andere producten verkrijgbaar zoals: zijde cocons, zijdemasker, arganolie, cactusvruchtolie, chi essential cosmetics, Chi aromalogica essentiële oliën, vette plantoliën en hydrolaten. Wellness artikelen zoals zachte teddypluche kompresdoeken, sponsdoekjes en washandjes zijn verkrijgbaar. De Teddypluche washandjes zijn van Optidee en de kompresdoeken en teddypluche zijn gemaakt door Tante Toeks. 

Vraag de prijslijsten aan per email: info@shiasilk.com of bestel via producten.

Bekijk en deel de introductievideo over Shia & Silk Behandeling »

Bekijk het artikel over Shia & Silk Behandelingen in de Estéticienne »  (PDF)